Պարարտացման լավագույն ազդեցությունը դրսևորվում է այն մշակաբույսերի վրա, որոնք առավելագույնս արձագանքում են լիարժեք հանքային սնուցմանը. պտղատու և հատապտղային մշակաբույսեր, արևածաղիկ, կարտոֆիլ և բանջարանոցային մշակաբույսեր:
Բոլոր մակրոէլեմենտները մեկ գրանուլում
Գերազանց լուծում գյուղատնտեսական մշակաբույսերի մեծ մասի համար
Բարձրացնում է բույսերի դիմադրողականությունը անբարենպաստ շրջակա միջավայրի պայմաններին
Պարարտանյութը նպաստում է բերքի սննդային արժեքի բարձրացմանը
Ապահովում է բույսը մակրոէլեմենտներով ամբողջ աճի սեզոնի ընթացքում
Ազոտ (N) ընդհանուր, %
16
Ազոտ նիտրատային (NO3), %
8
Ազոտ ամոնիումի (NH4), %
8
Ֆոսֆոր (P2O5), %
16
Կալիում (K2O), %
16
Ծծումբ (S), %
1
Մագնեզիում (MgO), %
0,4
Մրգատու և հատապտղային մշակաբույսեր (150-500 կգ/հա)